OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 1985 yılı Eylül ayında  Pirireis Ortaokulu olarak eğitim ve öğretime açılmıştır. Okulumuz bahçesine 1986 yılında Namık Kemal İlkokulu binası yapılmıştır. ( şuanda Pirireis İlkokulu olarak  bilinen okul binası )  1990 yılında Namık Kemal ilkokulu kendi okul binası yapılıp taşınması sonucu her iki binamızında  birleştirilerek Pirireis İlköğretim Okulu adını almıştır. Namık Kemal İlkokuluna ait evraklar ve dökümanlar şimdiki Namık Kemal İlköğretim Okuluna teslim edilmiştir.

Okulumuzda Teknoloji ve Tasarım atölyesi,resim atölyesi ve spor odası mevcuttur. Okulun ön duvarı yıkılıp yerine daha engin olan duvar yapılmış,ferforje demirle süslenmiştir. Ön tarafa oto parkları ilave edilerek servis araçlarının daha rahat çalışmaları sağlanmıştır.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesinden dolayı tekrar bölünerek Pirireis Ortaokulu adını almış ve eğitim öğretime devam etmektedir.

Yayın: 28.12.2012 - Güncelleme: 01.12.2018 22:52 - Görüntülenme: 3026